Ebbarps Hundpensionat & Dagis HB

Ebbarps Hundpensionat & Dagis HB

Välkomna tillbaka hit till min blogg! Här idag så skulle jag vilja ta och skriva lite kort om ett visst hunddagis samt hundpensionat som jag tror skulle kunna vara någonting för er i exempelvis Båstad, Markaryd, Laholm, Halmstad och andra områden som ligger i närheten av dessa. Detta är visserligen inte ett hunddagis som jag själv har valt att vända mig till, då jag jobbar hemifrån nu för tiden och har den tiden som krävs för att ta hand om mina egna hundar varje dag, men däremot så är detta ett sådant hunddagis som jag har hört väldigt mycket bra om från vänner och bekanta som har eller har haft sina hundar där vid något tillfälle. De heter inget annat än Ebbarps Hundpensionat & Dagis HB och de verkar verkligen vara hur duktiga och kunniga som helst när det kommer till hundar. Jag tar upp detta här på bloggen, då jag faktiskt har fått in rätt så många frågor och funderingar från er läsare om mina hundar och många av er har berättat att ni har egna hundar, men att ni har svårt att finna ett bra hunddagis. Därför så ville jag helt enkelt försöka vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er genom att ta och tipsa om just Ebbarps Hundpensionat & Dagis HB och det som de har att erbjuda. Hur som helst, så hoppas jag nu därför på att det här faktiskt kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni kommer at kunna dra nytta av den lilla information som jag delat med mig av här idag. Lycka till med detta och så hoppas jag även på att vi hörs av i ett annat inlägg snart igen!


Kommentarer är stängda.