Hur jag blev av med ryggsmärtorna

Hur jag blev av med ryggsmärtorna

Tjenare, tjenare! Det gläder mig att du har klickat dig in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag tänkte jag prata med er om massage i Sala, jag kommer även prata lite om ett företag som jag har varit hos för en massage.

Ergonomi är ett ord som för första gången kom upp för mig för några veckor sedan, jag hade aldrig hört talas om det tidigare. Det innebär helt enkelt att man gör aktiva val för att inte utsätta kroppen för dåliga ställningar och förutsättningar, som att man bär och lyfter saker rätt. Eftersom jag jobbar på lager är det här väldigt användbart för mig. Tidigare har jag inte alls lagt mycket vikt vid tankesättet om att bära och lyfta saker rätt, jag har bara gjort det som känns bäst för stunden. Det har tyvärr gjort att jag vid flera tillfällen har fått ont i kroppen, framförallt ryggen. En gång för inte så länge sedan när jag fick ont i ryggen bestämde jag mig för att gå på massage, jag tänkte att det skulle båda gott för värken i min rygg. Jag vände mig då till företaget Hälsa och Friskvård för en massage i Sala, vilket faktiskt fungerade väldigt bra för min rygg. Efter massagen mådde jag mycket bättre, min rygg gjorde inte lika ont och jag kände mig dessutom väldigt avslappnad och harmonisk. När jag för några veckor sedan hörde ordet ergonomi slog det mig varför jag fick ont i ryggen så ofta. Sedan dess har jag verkligen tänkt mycket mer på hur jag jobbar och hur jag kan förebygga värk i kroppen. Jag har dock ändå fått ont lite då och då, det har dock varit mer sällan än tidigare. Därför har jag vänt mig till det här företaget efter min första massage också. Varje gång jag vänder mig dit för en massage i Sala mår jag lika bra efteråt, vilket jag verkligen uppskattar. 


Kommentarer är stängda.