3 Libra för kropp & själ

3 Libra för kropp & själ

Hej åter igen, alla mina fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min hörna! Här så skriver jag ju väldigt ofta om lite allt möjligt som faller mig in för stunden och nyligen så har det ju faktiskt handlat en hel del om det här med healing, massage och hudvårdsprodukter bland annat då jag anser att jag har funnit ett så otroligt bra ställe som jag numera kan vända mig till när jag känner att jag vill komma iväg på lite massage för avslappningens skull, healing för själen och även hitta riktigt bra hudvårdsprodukter som jag känner fungerar för mig och min hud. Det här stället heter inget annat än 3 Libra för kropp & själ och finns här på Gotland. Själv så befinner jag ju mig här i Visby och jag blev rekommenderad att kika vidare på just 3 Libra för kropp & själ genom en nära vän till mig som jag alltid har litat på och har stor respekt för. När jag hörde om hennes åsikter när det kom till just 3 Libra för kropp & själ och allt det som det här företaget erbjuder, så kände jag helt enkelt att jag var tvungen att kolla vidare på det för att prova på det själv för att se hur mycket jag kunde få ut av det. Det visade ju sig att det gav otroligt mycket och att gå på både healing och massage har faktiskt blivit en riktigt bra kombination som har fungerat för mig. Det har alltså fått mig att må så otroligt mycket bättre och därför så tror jag även att det kan fungera för många andra också. Hur som helst, så hoppas jag nu på att det här tipset är någonting som kommer att kunna göra nytta för en del andra av er som läser min blogg och kanske är intresserade av den här typen av saker!


Kommentarer är stängda.