Ska ta med brorsan på restaurang

Ska ta med brorsan på restaurang

Hejsan svejsan bloggen! Jag har precis tagit helg och kommit hem från jobbet, min bror kommer på besök på en liten stund så det är därför som jag gick lite tidigare från jobbet idag. Han ska vara här under hela helgen och jag hoppas verkligen att han är hungrig nu när han kommer, för jag har inte käkat någonting på hela förmiddagen. Jag tänker att vi ska åka iväg till en restaurang i Huddinge så fort brorsan kommer. Hamburgare har varit i mitt huvud under hela dagen och jag har hört att Food Fusion Stockholm ska ha bra burgare, så jag tror nog att vi får testa det. Jag äter faktiskt väldigt sällan på restaurang, vad det beror på vet jag inte. Det är kul att laga mat och det är liksom en del av min vardag som jag alltid har planerat för, så jag antar att det är därför som jag inte käkar ute så mycket. Genom att inte äta på restaurang så ofta så blir det också lite speciellt och lyxigt när man väl gör det, då kan man unna sig lite extra. Jag skulle dock vilja äta lite mer på restaurang så att jag fick uppleva lite fler olika matkulturer och spännande smaker, så det kanske blir lite mer besök nu i framtiden. På vardagarna klarar jag mig fint med mina matlådor men på helgerna kan det vara trevligt att åka iväg till en restaurang med ett gäng kompisar. Nu måste jag faktiskt runda av här och plocka i ordning det rummet där brorsan ska sova, för just nu är det ganska stökigt. Så det är fram med dammsugaren som gäller och städa upp här. Ni får ha en fortsatt trevligt dag och en otroligt trevlig helg så hörs vi snart igen. Glöm inte att kika in på bloggen med jämna mellanrum för nya inlägg.  


Kommentarer är stängda.