Massage gör gott för kropp och knopp

Massage gör gott för kropp och knopp

God dag och hjärtligt välkomna till ett nytt blogginlägg som denna gången kommer att handla om massage. Jag vet inte om det är kylan som bidragit till stela muskler och leder eller om det är något annat, men under de senaste veckorna har jag märkt att det snackats en del om massage och det har varit många i Ängelholm som har undrat om jag känner till någon massagestudio. Kyla är en orsak till att man kan få stela muskler och leder absolut, det kan till och med leda till bristningar och skador om man har riktigt otur. Det är därför viktigt att värma upp innan man tränar och när man arbetar är bör man tänka på lite extra på ergonomin. Om man råkat ut för stelhet i kroppen så kan massage verkligen vara att föredra, likaså om det är en stressig period som påverkar en. Massage har en rad olika fördelar, men i grund och botten så kan man säga att det är en bra behandling både för psyket och för kroppen rent fysiskt. Till er i Ängelholm så har jag absolut ett alternativ som jag tror kan passa er bra. Jag är inte i Ängelholm särskilt ofta så jag har inte provat alla massageställen men jag har en del vänner och bekanta där nere så jag har hört mig för lite. Det finns ett företag som heter Det lilla lugna och de erbjuder ett ganska brett utbud av olika massagebehandlingar, så det bör finnas något för de flesta. Vilken typ av behandling som passar bäst varierar naturligtvis beroende på individens behov. Utföraren kan oftast rekommendera vilken behandling som kan tänkas passa bäst, så det är inga konstigheter. Så där, det var allt jag hade att skriva denna gången, nu får ni ha en fantastiskt härlig dag och även en fin helg. 


Kommentarer är stängda.