Gå till Gunbritt Florin för terapi

Gå till Gunbritt Florin för terapi

God morgon, god morgon! En ny vecka står framför oss och jag tänkte starta den genom att skriva ett inlägg till er. Tanken är att jag idag berätta för er om företaget jag vänder mig till för terapi i Laholm, jag vänder mig till Gunbritt Florin och har gjort det under en period nu.

Terapi är för många något laddat, det väcker känslor som man kanske inte trodde att man kunde känna. För mig har det verkligen varit så, jag hoppades självklart på att det skulle hjälpa mig men jag trodde faktiskt inte att det skulle göra det till en början. För många år sedan gick jag nämligen i terapi genom sjukhusets psykiatri, där kände jag inte alls att jag fick den hjälpen jag behövde. Nu på senare tid valde jag därför att söka mig till ett privat företag för att se om deras terapi kunde hjälpa mig bättre. När jag letade efter ett företag som erbjöd terapi i Laholm med omnejd hittade jag Gunbritt Florin, om henne och hennes företag kunde jag läsa mycket bra. Det gjorde att jag fick en riktigt bra känsla i kroppen och valde därför att boka in en tid där, för att se om hon kunde hjälpa mig. Den här gången fungerade terapi mycket bättre för mig, det var inte alls på samma sätt som när jag gick i terapi för några år sedan. Efter att ha gått till Gunbritt Florin har min uppfattning kring terapi verkligen ändrats positivt, efter att ha gått dit ett par gånger kan jag inget annat än rekommendera er om detta företag. Ifall någon av er känner att ni vill prova terapi i Laholm tycker jag definitivt att ni borde gå till Gunbritt Florin, dit kommer jag fortsätta gå tills jag känner att terapin har hjälpt mig tillräckligt mycket. 


Kommentarer är stängda.