Behöver du hjälp med flyttstäd i Landskrona?

Behöver du hjälp med flyttstäd i Landskrona?

Hejsan och hallå alla som har kommit hit till bloggen. När jag behövde hjälp av en städfirma när jag hade flyttat ut ur lägenheten så vände jag mig till en firma som jag fick som tips av min käre kusin borta i Helsingborg. Själv bor jag i Landskrona, och behövde hjälp med flyttstäd i Landskrona, och min kusin berättade om en firma som heter Extreme Clean Syd. 

Jag har köpt en villa och lämnade alltså livet inne i en lägenhet mitt i stan. Jag har bott i samma lägenhet ända sedan jag flyttade hemifrån, så det är första gången jag flyttar som vuxen och även första gången jag har att göra med en städfirma. Just det här med städning är inte min grej. Morsan klagade när jag bodde hemma och sa att jag var dålig på att städa och även dålig på att hålla ordning bland mina grejer och organisera och vara systematisk. Det bästa med att vara vuxen i ett eget boende är att man gör vad fasen man vill, och visserligen har jag haft det stökigt och rörigt men jag har trivts ändå. Att jag skulle flyttstäda fanns inte på världskartan, och jag bestämde redan när jag hade skrivit på pappren på huset att jag skulle anlita hjälp inom flyttstäd i Landskrona, och jag valde alltså att vända mig till Extreme Clean Syd på rekommendation av min kusin i Helsingborg. Även min kusin har fått hjälp av dem, det var ju därför han rekommenderade denna städfirma, som förresten även städar både i Helsingborg, Lund och Ängelholm. Jag är nöjd och belåten med flyttstädningen som även hyresvärden godkände utan en enda anmärkning. 


Kommentarer är stängda.